اگر به دنبال بهترین قیمت رشته سوپ ورمیشل با کیفیت عالی هستید به شما پیشنهاد می کنیم به مراکز فروش این محصول مراجعه کنید. رشته پلویی همان طور که از نامش پیداست برای تهیه پلو از آن استفاده می شود. این ماده غذایی علاقمندان خاص خود را دارد بنابرین به راحتی می توان آن را به بازار عرضه کرد.
انواع رشته پلویی مرغوب با برند معتبر
انواع رشته پلویی فله مرغوب با برند معتبر را می توانید در بیشتر سوپر مار کت های سطح شهر مشاهده کنید. این محصول از ترکیب آب، نمک و آرد گندم تهیه می شود و طی مراحلی با دستگاه های مخصوصی به رشته هایی نازک در می آید. این رشته ها نازک تر از رشته آش می باشند. سپس رشته های تولید شده باید خشک و بو داده شوند. در تهیه این ماده غذایی به خاطر بهبود کیفیت رشته به آن نمک اضافه می کنند.
دستگاه های برش انواع رشته پلویی
دستگاه های برش انواع رشته پلویی باید قادر باشند خمیر بدست آمده را به رشته های نازک در آورند این دستگاه ها در اندازه های مختلفی در بازار یافت می شوند. رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته تهیه می شود ایرانیان بیشتر در شب چهار شنبه سوری و شب عید این غذا را تهیه می کنند. برای درست کردن رشته پلو به مواد زیر نیاز است:
- برنج ایرانی
- رشته پلو قهوه ای رنگ
- عدس کره حیوانی
- فیله مرغ
- زعفران آب شده
- دارچین
- پیاز سرخ شده
- کشمش پلویی
- خرما
- نمک
- فلفل
- روغن
رشته پلویی که بدون گوشت باشد برای افرادی که رژیم گیاه خواری دارند بسیار مناسب می باشد.
روش درست کردن رشته پلو طی مراحل زیر می باشد.
- برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.
- عدس را بشویید و خیس کنید و بعد آن را بپزید.
- کشمش هم خیس کنید.
- فیله مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم و بعد آن را با نمک، فلفل، زردچوبه مخلوط می کنیم.
- در مرحله بعد باید مرغ خرد شده را داخل روغن یا کره تفت دهیم.
- سپس کشمش، خرما و پیاز سرخ کرده که از قبل آماده شده را داخل مرغ که تفت داده شده می ریزیم.
- برنج را آبکش می کنیم و زمانی که برنج نیم پز شده عدس و رشته هم به آن اضافه می کنیم تا با هم مخلوط شوند.
- در مرحله بعد برنج مخلوط شده را آبکش می کنیم.
- در کف ظرفی که می خواهیم برنج را دم دهیم مقداری روغن و سیب زمینی به عنوان ته چین قرار می دهیم. سپس برنج ها را داخل ظرف قرار می دهیم و دارچین روی آن می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.
- وقنی برنج دم کشید مقداری برنج را زعفرانی کنید و روی ظرف برنج بریزید تا با تمام برنج ها مخلوط شود. سپس مرغ، کشمش، خرما روی برنج یا لابه لای آن ها بریزید.
در تهیه رشته پلو باید به نکات زیر توجه کرد:
- چون رشته زود نرم می شود باید زمانی که آن را داخل آب جوش می ریزید مواظب باشد تا رشته ها خیلی نجوشد و له شود.
- رشته پلویی چون دارای نمک است باید به اندازه کافی نمک روی غذا بریزید تا برنج شما شور نشود.
- به جای فله مرغ می توان گوشت گوسفند خرد شده و یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد.
- زمان پخت این غذا یک ساعت می باشد.
- در وعده نهار و شام می توانید این غذا را صرف کنید.
- در ماه مبارک رمضان می توانید رشته پلو را در زمان افطار و سحر میل کنید.
خریداران عمده رشته پلویی فله ای
خریداران عمده رشته پلویی فله ای می توانند به سوپر مارک ها، نمایندگی ها یا مراکز فروش این محصول مراجعه کنند. بر اساس نوع آردی که در تهیه این ماده غذایی استفاده شده رنگ آن هم متفاوت می باشد. رشته پلو می تواند زرد و یا قهوه ایی باشد. این محصول در بسته بندی های متنوعی در بازار یافت می شود و شما بر حسب نیاز خود می توانید آن ها را خریداری کنید.