پنیر دارای چه نوع طعم هایی می باشد

پنیر انواع مختلفی دارد که هر کدام طعم و ترکیب خاص خود را دارند.
پنیر یک همراه استاندارد برای غذاهای محبوب مانند همبرگر، پیتزا، غذاهای مکزیکی، سالاد و ساندویچ است.

به تنهایی می تواند یک میان وعده یا پیش غذا باشد. می توان آن را به سس ها، سوپ ها، شیرینی ها و بسیاری از غذاهای دیگر اضافه کرد.

هزاران نوع پنیر چدار ورقه ای وجود دارد که از نظر طعم ملایم تا بالغ و از نظر ترکیبات کم چرب تا پرچرب متغیر است. می توان آن را از شیر گاو، گوسفند، بز و سایر حیوانات تهیه کرد.

پنیر کامل حاوی ۶ تا ۱۰ گرم (گرم) چربی در هر ۱ اونس (۲۸ گرم) است. از این مقدار، ۴ تا ۶ گرم چربی اشباع است.

پنیر کم چرب یا کم چرب با ۲ درصد شیر تهیه می شود.پنیر سفید بدون چربی با شیر ۰ درصد یا بدون چربی تهیه می شود.

پنیرهای تازه به پنیر محلی گوسفندی گفته می شود که کهنه یا بالغ نشده اند. آنها معمولاً دارای رطوبت بالاتر، بافت نرم تر و طعم ملایم تری نسبت به پنیرهای قدیمی هستند. به عنوان مثال می توان به ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر کوتیج و ماسکارپونه اشاره کرد.

پنیرهای کهنه یا رسیده از نظر بافت سفت‌تر هستند و به مدت ۶ ماه یا بیشتر عمر می‌کنند. هر چه فرآیند پیری طولانی‌تر باشد، طعم غلیظ‌تر یا تندتر است. چدار، سوئیس، پارمزان و گرویر نمونه هایی از پنیرهای کهنه شده هستند.

پنیر فرآوری شده مانند پخش پنیر لیقوان گوسفندی  پنیر آمریکایی، “غذای پنیر” و محصولات “با طعم پنیر” را نمی توان به عنوان پنیر طبقه بندی کرد و برچسب باید این را نشان دهد. اینها محصولات پایدار در قفسه هستند که حاوی مواد افزودنی مانند تقویت کننده طعم و امولسیفایر هستند.

پنیرهای غیر لبنی مانند پنیر سویا و دایا برای افرادی که لبنیات مصرف نمی کنند مناسب است اما بسیار فرآوری شده است.

  • منابع:
    1. ?Is cheese good or bad for you
  • تبلیغات: 
    1. مراکز خرید روغن حیوانی معطر
    2. مردی هر روز صبح به جای صبحانه شیشه می خورد
    3. موفقیت یک فرد معروف که اتفاقی بود!
    4. افراد پولدار معمولا این رمز را برای گاوصندوق می گذارند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.