رشته سوپی نوعی رشته ظریف و نازک است که برای تهیه سوپ به کار می رود. این نوع رشته ها گزینه بسیار مناسبی برای پخت سوپ رشته می باشند. در سوپ رشته از عدس، شوید خشک، هویج، آرد برنج و پیاز و ادویه می توان سوپی بسیار سبک و لذیذ به عنوان پیش غذا تهیه کرد. رشته پلویی فله که به آن رشته فرنگی یا ورمیشل نیز گفته می شود از آرد های مختلف مانند آرد گندم، آرد برنج و انواع آرد های دیگر قابل تهیه است. این محصول توسط شرکت های مختلفی تهیه و تولید شده و در بازار اقسام مختلفی از بسته بندی های آن با برند های متنوع وجود دارد.
بهترین نوع رشته سوپی با نشانه استاندارد
رشته سوپی نوعی ماده غذایی خشک است که قابلیت نگهداری در فضای بیرون را داشته و برای نگهداری نیازی به یخچال ندارد. این نوع رشته از آرد های مختلف مانند:
- آرد گندم
- آرد برنج
- انواع آرد های نشاسته ای
تهیه می شود و ترکیب آن با مواد دیگر موجب تهیه سوپی بسیار آسان و در عین حال لذیذ می شود. رشته سوپی استاندارد در کارخانجات تهیه کننده مواد غذایی مانند کارخانجات ماکارونی و پاستا یا اسپاگتی تهیه می شود و با ذکر مشخصات و در بسته بندی های متنوع روانه بازار های فروش می شود.
از آن جا که رشته سوپ ورمیشل نوعی ماده غذایی است بنابراین تولید استاندارد مطابق آخرین استاندارد های موجود اولین و مهمترین نکته ای است که باید از سوی تولید کنندگان رعایت شود. به طور مثال استفاده از انواع آرد تازه و با کیفیت در مراحل تولید می تواند منجر به تهیه رشته ای با کیفیتی عالی و درجه یک شود.
کیفیت انواع رشته سوپی در مازندران
رشته سوپی نوعی فرآورده خمیری تهیه شده از آرد است که برای تهیه انواع سوپ به کار برده می شود. از مشخصات این رشته نازک بودن آن است که در هنگام مخلوط شدن و ترکیب با مواد دیگر سوپ لعاب خاصی به آن داده و موجب خوشمزه تر شدن آن می شود.
انواع رشته از جمله پر مصرف ترین مواد اولیه برای تهیه غذا در سفره های ایرانی است که معروف ترین آنها آش رشته می باشد. البته نوع رشته آش با رشته سوپ متفاوت بوده اما از جهت مواد اولیه مانند آرد با هم شباهت دارند.
انواع رشته سوپی را می توان در شهر های مختلف ایران مانند استان مازندران با کیفیتی عالی تهیه نمود. از جمله اصولی که توسط تولید کنندگان برای تولید بهینه رشته به کار گرفته می شود عبارت است از:
- استفاده از مواد اولیه مناسب
- کنترل کیفی محصول در آزمایشگاه
- ترکیب مواد اولیه طبق فرمول های موجود و دست یابی به خمیری مناسب
- خشک کردن رشته تا مقدار مورد نظر
- بسته بندی مناسب
انواع رشته سوپی را می توان با ارقام مختلف ویتامین ها مانند ویتامین دی غنی ساخت. به این ترتیب این ماده غذایی با خواص بیشتری در دسترس افراد قرار می گیرد.
پخش کنندگان رشته سوپی در انواع مختلف
رشته یکی از مواد اولیه ای است که در تهیه بسیاری از انواع آش و سوپ به کار برده می شود. رشته به دلیل دارا بودن آرد سرشار از مواد غذایی مفیدی است که تامین کننده کربو هیدرات های لازم برای بدن است و در سوپ با مخلوط شدن با مواد دیگر می تواند یک غذای کامل را تشکیل دهد.
طرز تهیه رشته آشی با رشته سوپی متفاوت است و این دو از نظر شکل ظاهر نیز قابل تمایز با هم می باشند.
رشته سوپی به شکل کاملا خام و خشک تهیه شده و پس از فرآوری در کارخانجات توسط پخش کنندگان رشته سوپی به فروشگاه های مختلف مواد غذایی ارسال می شود.
این نوع رشته را می توان در فضای بیرون نیز نگهداری نمود و برای استفاده نیازی به یخچال ندارد. بسته بندی رشته می تواند شامل انواع بسته های کاغذی، پلاستیکی و نایلونی باشد که مشخصات مختلف بر روی آن درجه شده است.