رشته آش به صورت خرده و فله در تهران به فروش می رسد. برای خرید مقرون به صرفه تر برای اماکنی مثل آش فروشی ها و دیگر جاهایی که در حجم زیادی آش می پزند بهتر است رشت آشی فله خریداری کنند. قیمت رشته آشی فله ای نیز بر اساس کیفیت ممکن داست در جاهای مختلف متفاوت باشد.
طرز تهیه رشته پلویی در انواع مختلف
یکی از غذاهای سنتی در ایران رشته پلویی می باشد که معمولا در شب های عید و چهارشنبه سوری در خانه های ایرانی می پزند که در فرهنگ های مختلف به صورت های مختلفی پخته می شوند. این رشته سوپ ورمیشل از نظر ارزش غذایی در گروه غلات و نان ها قرار می گیرد. در قدیم به دلیل نبودن رشته پلو های آماده تهیه رشته های باریک وظریف شاید مشکل بود ولی هم اکنون با رشته پلو های آماده و بسته بندی شده پختن آن توسط هرکس راحت شده است . رشته پلو براساس سلیقه ها و تا حدودی فرهنگ ها به صورت های مختلفی می پزند معمولا رشت پلو را همراه بابرنج و انواع گوشت ها مثل گوشت سفید یا قرمز یا ماهی می خورند. بعضی از افراد براساس سبک خوردن و طبع شیرین ، کشمش هم به رشته پلویشان اضافه کنند.
انواع رشته آش در بسته بندی های مختلف
رشته های زیادی در سبد غذایی ایرانیان می باشد که انواع رشته آش نیز یکی از محبوبترین رشته ها در بین مردم می باشد. رشته ها هم اکنون به صورت آماده در بسته بندی های مختلف با کیفیت های متفاوت در بازار وجود دارد در صورتی در قدیم با استفاده از آرد گندم و آب و نمک در خانه ها این رشته تهیه می شد که هرکسی این ها را نمی توانست از نظر شکل ظاهری درست آماده کند. از این رشته ها برای پختن آش معروف رشته پلویی فله که معمولا به عنوان میان وعده در بین ایرانیان می باشد استفاده می شود. از این آش در بعضی از رسم و رسوم ها در فرهنگ ایرانی یا منطقه ای نیز به وفور پخته می شود. معمولا بسته بندی ها ی رشته آش در مقوا هایی مخصوص مواد غذایی انجام می شود. واین رشته ها هرچه از نظر ارزش غذایی بهتر باشند دارای قیمت بالاتری می باشد که معمولا بهترین برند رشته داری فروش رشته ها با چنین کیفیتی می باشد. قیمت رشته های آشی در همه جا یکسان نیست برای خرید با قیمت مناسب بهتر است از نمایندگی هایی که در هر شهر می باشد خریداری کرد یا اینکه به صورت آنلاین از طریق سایت های معتبر مربوط به کارخانه ها خریداری کرد. تا به امروز صنعتگران زیادی در ایران وجود دارند که باتولید انواع رشته های آشی و بسته بندی های مختلف توانسته اند سود خود را از این کار بدست آورند.
فروش ویژه بهترین برند رشته آش سنتی
فروش رشته آش سنتی در بهترین برند ، دارای کیفیت خوب و ارزش غذایی خوبی می باشد که بااستفاده از روش های پیچیده تر نسبت به رشته های با کیفیت پایین تر تولید می شوند. رشته هایی که کیفیت پایین تری دارند معمولا در هنگام به هم می چسبند یا در بسته بندی هایشان به راحتی شکسته می شوند. رشته ها هم به صورت کارخانه ای و هم سنتی تولید می شوند در هردو آن ها باید رعایت بهداشت در هنگام آماده سازی رعایت شود.در خانه هانیز با استفاده از دستگاه های رشته بری توانسته اند رشته ها رادر خانه ها تولید کنند ویا هنوز هم مانند قدیم در بعضی از خانه های روستایی تولید رشته ها با استفاده از دست به روش سنتی در روستا ها انجام می شود که موجب اشتغال زایی در آن جا شده است. برای خرید این رشته های آش به روش سنتی حتما باید از بهداشتی بودن آن اطمینان کافی حاصل کرد و از خانه هایی خریداری کنید که شناخت کافی داشته باشید و مراحل تولید را از نزدیک دیده باشید.